Najnovšie recenzie zo sekcie Set-top boxy
- Za málo peňazí, veľmi dobrý produkt
Robí to, načo som ho kúpil. Čo viac som si mohol priať, za tie peniaze.
o.k.
Žiaľ tento produkt som ešte nedostal a preto ho nemôžem nikomu odporučiť !!!
Funguje spoľahlivo
- prehľadné menu, jednoduché ovládanie
- rýchle načítanie karty
- používam pre káblovú tv (Martico) a aj terestriál signál, všetko funguje v poriadku
- prešiel som od konkurencie na AB Cryptobox kvôli mrznutiu predchádzajúcim výrobkom
- tuner C
- pomalšie reakcie
Produkt funguje aj sieťová karta sa tvári že funguje ale sa nepripojí a ja som vibral tento produkt kvôli YouTube.
perfekt
Nedostatocny navod na instalaciu a pouuzitie. Napr. Ake konektory pouzit. Blizsie urcit funkciu zdierok na pripojenie kablov. A one.
- Jednoduchý
- Spoľahlivý
- je tu moznost zdielat prijem satelitneho prijimaca, co je dobra vec ak to funguje
- 1.DVB-T2 vacsinou nefunguje a hlasi No signal, ale ked Evolveo vytiahnem z el.siete, tak po nabehnuti uz signal je a programy sa daju pozerat.
- 2.Ked chcem pozerat satel. programy zdielane zo sat. prijimaca, tak vacsinou ak to vobec ide, tak dost casto bez zvuku, obcas pomoze zase uplne odpojenie Evolvea z el.siete, ale nie vzdy, niekedy treba viackrat opakovat. Zmena akychkolvek nastaveni nepomaha.
- 3.Internetove pripojenie, nastavenia sa stratia ak je wifi router ku ktoremu sa Evolveo pripaja z nejakeho dovodu aj chvilu nefunkcny.
- 4.Ak sa podari a funguje zdielanie sat. programov, stava sa , ze sa obraz zasekne alebo zmizne zvuk a uz ani po restarte nefunfuje.
- Mam ho uz vyse roka a vacsinou je vypnuty pretoze nieco nefunguje.
Urcite by som neodporucala si Evolveo Hybrid Box T2 kupit, tolko problemov ma a je nespolahlivy. Nezaznamenala som zatial ziadnu moznost nejakeho upgrade. Urcite by som radsej kupila nejaky sat. prijimac ako tento nekvalitny Box. Za tu sumu a to ako vacsinou nefunguje je to velmi predrazena skatulka.
Reakcia značky EVOLVEO
příjem a zpracování satelitního signálu ve specifikacích ani vlastnostech zařízení neuvádíme, recenze tak z větší části negativně hodnotí, něco co zařízení ani neumí a není pro to určeno.
Co se týká potíží bodu 1 a 3 můžete kontaktovat kolegy na servis [email protected] a jistě Vám poradí. Pěkný den
- rýchlosť naladenia
- zložitá správa kanálov
Trosku nejasny postup pri automatickom ladeni. Navod nebol v slovenskom jazyku.
Ladil som DVB C. Volba kabel nebola v ponuke, zato sa pytal na FTA, ci chcem, nechcem ladit. Neprakticke je v SW presuvanie programov v tuneri.
Pracuje podľa očakávania.
- Horšia orientácia v menu a presúvanie programov
- Prehráva všetky filmy.
- Zatiaľ žiadna.
- Občas sa zasekáva obraz
- Sikovny maly
- Dobre ovladanie, jednoduche nastavenie
- Aj prehrava
- Dobra cena
- Moznost schovat a vystrcit len IR senzor na dialkove
- Malo citlivy tuner - pri slabsom signale ma tendenciu zamrznut obraz, kde iny set top box este funguje.
V normalnych podmienkach plne postacuje.
Za tu cenu nemá chybu.
- kvalita
Je to malá vecička, s ktorou som spokojný.
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »