Najnovšie recenzie zo sekcie Set-top boxy
- dvojnasobna pamat voci inym zariadenia v podobnej cenovej hladine /2GB RAM a 16 GB ROM/ zarucuje perspektivu do buducnosti, vykonny procesor zarucuje rychly nabeh aplikacii
- univerzalny Smart TV Box, ktory za cca 78 eur urobil z mojej starsej plazmovej TV super moderne multimedialne centrum
- nie je to ziadna jednoucelova krabicka aku predavaju resp. prenajimaju za poplatok operatory k sledovaniu ich predrazenej IPTV /Orange, Telecom, Antik, Skylink a pod/. Ak zmenite operatora, doinstalujete si iba prislusnu appku a nemusite si kupovat novy STB
- pripojenie INETu cez WiFi aj Ethernet, operacny system Android 7.1.1
- moznost streemrovania cohokolvek a kdekolvek na INETe
- male kompaktne rozmery, krabicka z kovu, dobre vetrana od spodu
- moznost surfovat po INETe cez Chrome a mnozstvo dalsich a dalsich netusenych moznosti, podla toho, co si tam kto nainstaluje, pretoze samotna vnutorna pamat je dostatocne velka takmer na akukolvek appku /ako v smartfone/
- mozno prilis silne svetilo signalizacnej LED diody
- nutnost dokupit minimalne bezdrotovu mys /pripadne klavesnicu/, ovladac pribaleny k zariadeniu ma sice aj funkciu mysi, ale pohyb kurzora sa ovlada iba tlacidlami a to je prilis tazkopadne, opticka myska je ovela lepsia
Zariadenie som si kupil hlavne za ucelom sledovania IPTV od Skylinku. Na chalupe mam namontovanu satelitnu antenu a predplateny balik pre prijem TV od Skylinku. Doma, kde mam rychly INET tak sledujem Skylink LiveTV na starej plazme cez toto zariadenie a neplatim uz ani euro nyvyse. Bohuzial operator Skylink momentalne blokuje prijem cez Ethernet. Prijem Skylink LIveTV je mozny iba cez WiFi. Odpisali mi, ze vraj pracuju na novej appke urcenej vyhradne pre Smart TV.
Jednoduchy..prehladny..a nenarocny produkt.Jednoducha instalacia...maximalna spokojnost
- Jednoduchá inštalácia.
- jednoduchý, levný, spolehlivý
- Pekny dizajn
- Robi, čo má
- Perfektný
dobrá kvalita i cena
- Dobrá cena
- setbox ma kvalitny obraz a vyhodou je ze sa da pouzit aj na príjem ceskych programov v ramci ceskych multiplexov, lebo ma cesku licenciu na príjem HEVC a ma rozumnu cenu!Spokojnost s tovarom!!!
- Ziadna
- Veľkosť, spotreba, rýchlosť prepínania programov, citlivý tuner
- Chýba CEC, potreba presného smerovania diaľkového ovládača.
Skvelý pomer cena výkon.
- citlivy dvb-t2 tuner
- kvalitny obraz HD aj SD
- funkcne PVR aj EPG
- Kodi 17
- male muchy vo fw ( vo verzii 1.32 chyba HDMI CEC, v predoslej bolo)
- usb hdd bezi aj v stanby rezime
- Vhodne pre pokrocilejsich uzivatelov scopnych pouzivat android rozhranie
- zatial najlepsi obraz zo vsetkych dvbt t2 boxov ktore som skusal alma 2800 hrôza citlivost mizerna,strong srt 8211 trochu lepsie
- Chytím STV1 a STV2 v SD aj HD
- nemá ovládač
- jednoduché používanie, cez internet sa dá chytiť 73 kanálov, dobrá cena
- asi s tým neviem pracovať alebo ho neviem správne nastaviť, ale v priebehu sledovania TV mi jednoducho vypína.
Cena zodpovedá kvalite
Funguje tak ako som očakávala
Môže sa použiť aj na káblovú TV, satelitnú, ale aj internetovú.
- DVBT2
- dobry pomer cena/vykon
- malicky vzhlad, da sa umiestnit na televizor
- DVBT/T2 a MPEG4
- dialkove ovladanie aj s baterkami
- celkom rychlo sa prepinaju programy
Urcite odporucam kvoli cene a funkciam. Ak od toho necakate prilis vela, toto je sikovny settop box za vybornu cenu.
- staci mu aj slabsi signal z anteny.oproti sencoru(ktory isiel do kosa) je ovela lepsi vo vsetkom.lahko sa nadstavuje.
- na dialkovom by mohli byt maksie tlacitka a nebolo by od veci ak by sa dialkovym nemuselo takmer priamo na settopbox mierit.
mal som uz asi 6 znaciek settoboxov a tento len koli dialkovemu ovladaniu radim na 2 miesto.1 miesto ma u mna strong 5200 ale ten uz nedostat kupit.
- nic
- mal som uz viac settopboxov ale tento je najhorsi
je to crep
- Splnil ocakavania