Najnovšie recenzie zo sekcie Set-top boxy
Humax NANO T2
Pridané: 25. januára 2024
(naposledy upravené 25. januára 2024)
Zakúpený v 1nakup.sk
Set top box mi naladil iba slovenske a ceske stanice rakuske ani jednu na starsom set top boxe mi naladi okolo 200 stanic z toho rakuske asi 150 ale skoro vsetky su zakodovane ???.
- ok
Nahrada za 650 hd ,nespoluracoval s CAM 803.
Nastavenie a funkcia bezproblemova.
Odporucam.
Amiko A5 Plustelka
Registrovaný používateľ
Pridané: 2. januára 2024
(naposledy upravené 2. januára 2024)
- Pred pár rokmi dobrý
- Zastaralý,nejde netflix ani iné streamovacie služby
Zariadenie beží na Android 7,dnes už je 12.Nedá sa ubgradovať,YouTube ešte beží,ale už takmer nič iné.
Smutné je,že plustelka to stále ponúka a nemá nič novšie.
obraz nie príliš dobrý ako sa píše v reklame
- Rýchle reakcie na ovládanie.
- Pri zapnutom priestorovom zvuku s auto detekciou boli v TV po istej dobe u všetkých služieb nepravidelne sa vyskytujúce rôzne dlhé výpadky zvuku, pričom obraz išiel plynulo.
YAY GO oveľa rýchlejšie nabieha (asi 3x) ako Mecool KM7. Po vypnutí automatického výberu priestorových efektov / dekodérov sa už výpadky zvuku nevyskytujú. Ide aj na SkylinkLive bez zásekov v obraze i zvuku. S tým istým starším TV Samsung s HDMI 1.4 okrem zásekov padal Mecool KM7 často aj do stavu, že po prebudení zo stand-by nešiel zvuk a musel sa reštartovať. V oboch prípadoch môže byť za výpadkami vo zvuku ten TV a jeho komunikácia cez HDMI, ktorej kompatibilita je obmedzená.
- Som s výrobkom veľmi spokojný.
HDMI ak je pripojené, tak blokuje výstup cez SCART !!! Vtedy nie je možné audio počúvať samostatne, či video pripojiť na záznamové zariadenie.
cena/kvalita TOP
Spoľahlivý a kvalitný pristroj napriek veľkosti.
Najlepsi DVB-T2 primac na trhu
- 4K
- enigma2
- android
- HDMI CEC funguje a zapina/vypina TV panasonic
- android sa tazko ovlada DO
- obraz obcas seka (pozastavi sa a potom dobieha)
- niektore tlacidla na DO sa nedaju premapovat
Funkcionalita je podla ocakavania. Najviac mi vadi sekanie obrazu. Neviem cim to moze byt sposobene. Seka to aj na kanaloch ktore nie su sifrovane (RTVS24). Load average je okolo 13 pricom procesy to moc nevytazuju - max je exe 7% a idle je > 90%.
- pomera cena/kvalita super
- idealna volba pre nenarocneho uzivatela
Ak vam ide vyslovene iba o chytenie volne dostupnych stanic cez klasicku antenu, s tymto produktom budete spokojny.
Funguje spolahlivo
- Parametricky super
- Zasekava sa
- Nahodne sa restartuje
Z nevydanych pricin nahodne sa nam zasekava prehravanie cez kodi aj cez magioTv. Box zamrzne a po chvili sa sam restartne ;-( bol pripojený kablom na siet. Zrejme ho vratim.
- lacny
- pre seniorov
- skvely pomer cena/vykon
Kupil som si pre 3 tv, tri kusy boxov.
Nic som nepotreboval dokupovat. Novsie TV cez hdmi, starsia 2m plazma cez SCART, ktory nebol v baleni, ale mal som ho doma.
Ladenie automaticky, prehladny softver, dva dialkove ovladace, z toho jeden pre starsich slepych ludi.
Krabicka, ktora ma novy digital previest na stary analog je jasne, ze nemoze byt ziadna raketova technologia.
Za tu cenu vsak, vzhladom na funkcie, to je Mercédes
uz jeden takyto mam, je to kvalitny produkt za rozumnu cenu.
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »