Najnovšie recenzie zo sekcie Set-top boxy
- Má funkcie, ktoré som hľadal a má aj niečo navyše.
- Zatiaľ som nenašiel
Povedzme, že som skúsený užívateľ, ale aj tak potenciálnym kupujúcim odporúčam poradiť sa pred kúpou.
Ohľadom ceny: odporúčam kupovať produkt s rezervou funkcií aj keď trochu drahší ("Nie sme tak bohatí, aby sme kupovali lacné veci").
- jednoduche ovladanie, system, kompaktna velkost mini
- takmer vsetko po funkcnej stranke zle, neustale restarty zariadenia pri sledovani TV programov, zial nepomohol ani update toho firmware dokonca este castejsie zacalo zariadenie restartovat
rozhodne odporucam siahnut po inom dvb-t2 prijimaci napr tesle ,ta je osvedcena alebo emos/ strong osvedcene znacky a modely, do tejto almy by som uz nesiel ,koli neustalym restartom je pristroj nepouzitelny ,hneva to najma pri oblubenych ci uz filmoch ci relacich najma ked nahravate tak vam to vsetko pokazi a znefunkcni ,bola to zla kupa a zial sliapnutie do cinskeho lajna ako sa ukazalo.. opat sa potvrdilo usetrenie par eur na ukor kvality nestoji za to.. dufam ze nam ho v predajni vymenia po reklamacii za iny vyrobok prip vratia peniaze
inak portal dvbt2overeno.cz ktory dal na tento cinsky hnoj odporucanie dokonca podozrievam za zaujatu reklamu klamanie a zavadzanie , rozhodne neverte a nedajte na ich radu a recenziu v tomto pripade a vyrobok radsej nekupujte!my sme tiez takto naleteli na tuto nalepku +odporucanie tohto portalu a doplatili sme na to..
- zatiaľ žiadné
malý rozmerovo, dobré sa schová za TV
prehľadný software
Obyčajný set top box
Prijímač je nestabilný, pri plnom signáli seká sporadicky obraz.
- Veľmi dobrá citlivosť oproti inému zariadeniu
- Dlhé dodacie lehoty
Kvalita velikost
slusna kvalita , prijatelna cena
Za tú cenu ozaj dobrá kúpa, účel plní.
super za tu cenu
trochu dlhšie sa bootuje - až má človek dojem, že niečo nieje v poriadku. Potom je už všetko OK. Trochu mi prekáža, že pri každom pepnutí programu, sa zobrazujú k aktuálnemu programu v tabulke všetky možné údaje: číslo programu, názov stanice (toto by bolo OK) ale aj sila a intenzita signálu , a kopec ďalších - pre ten moment nepotrebných informácií (možnosa to dá vypnúť cez nastavenia, zatial som to nenašiel...)
- velke dialkove ovladanie, vhodne aj pre seniorov. Ovladanie funguje aj ked sa nemeri priamo na prijimac DO
- dobre spracovane graficke menu pristroja
- Nepodporuje dolby digital audio, cize DVB-T stanice, ktore vysielaju zvuk v tomto formate, su prehravane bez zvuku.
- podla mna ma menej citlivy tuner
- zvlada HDMI/CEC so Samsung Anynet+
- nahravanie na externy disk funguje bez problemov
- mala pamat na denny TV program (GUIDE)
- nemoznost rozumneho pomenovania nahravanych programov
- male miesto na obrazovke pre TV program
Za malo penazi vela muziky.
Hladal som DVB-T2 s HDMI-CEC (ovladanie TV aj SET-TOP boxu jednym dialkovym obladacom) a TESLA TE-300 to v plnej miere poskytuje.
Vsetko ostatne je prijemny bonus.
Jedina vec ktora mi chyba je viac pamate pre EPG.
- Funguje ako ma.
- Uciace sa dialkove ovladanie.
- Niektore nastavenia sa robia zlozito.
- Ked si vytvorite vlastnu skupinu oblubenych programov a chcete pouzivat iba tu, tak po vypnuti a zapnuti stb nabehne aj tak do zakladnej skupiny kde su všetky stanice a nie do tej ako pri vypnuti. Kedze som to kupoval pre starsieho cloveka tak by to bola dalsia vec co sa musi naucit prepnut po zapnuti. Takze som radsej upravil tu zakladnu skupinu a v nej skryl nepotrebne stanice.
Má ty vlastnosti a funkce, které jsem chtěl a funguje dobře. Přehledný a intuitivní. Spokojenost.
- prekvapujúco malinký
- aj DVB-T1
- intuitívne jednoduché spustenie a naladenie staníc
- sympatický dizajn
- záznam na USB
- chýba SCART konektor ( ale je tak malinký, že je nemožné, aby tem bol tento konektor )
- chýba na diaľkovom ovládači tlačítko USB. Nutnosť ísť sa preklikať cez menu
- skúšobne som nahral program na USB. Následne som to USB vsunul do TV Samsung a nič... nedokáže to TV prehrať. Tak to sa mi doteraz ešte nikdy nestalo. Musím zistiť v akom formáte to nahráva a či bude potom potreba použiť video converter.
- ešte neviem prečo, ale veľa vecí mi nechce prehrať z USB. S tým som sa ešte nikdy nestretol. Dokonca aj lacný tuner EVOLVEO vždy všetko prehral.
Malinké, funkčné za fajn cenu. Funkčnosť DVB-T2 zisťím, až tu na Slovensku prejdeme s terestriálnym vysielaním na toto nové kódovanie. Aktuálne DVB-T funguje.
Odporúčam.
PS: v prípade, že chcete si cez neho prehrávať videá z USB, prípadne zaznamenávať vysielaný program, tak tu už treba zvážiť či nebude vhodný iný model, prípadne značka.
- Splnil ucel
Produkt má 8 jadrový procesor a vyššiu operačnú pamäť a to je rozhodujúce pri plynulosti aplikácií a zriedkavému
zamrznutiu.
podanie farieb
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »